Al onze trainingen en dus ook de puppycursus bestaan uit privélessen bij u thuis. Ideaal als u bijvoorbeeld wisselende werktijden heeft of misschien vindt u een reguliere puppy cursus niet leuk of te traag. Daarnaast is het bij een privéles ook mogelijk dat het hele gezin betrokken wordt bij de les.

 

De lessen zijn een mengeling van theorie en praktijk en worden gegeven in de leefomgeving van de hond. De inhoud van de lessen is sterk afhankelijk van de wensen van de eigenaar en de aanwezige kennis van het gedrag van honden.

 

De lessen worden gegeven op een tijdstip wat u goed uitkomt. Eén op één coaching met informatie en passende oefeningen voor u en uw puppy in uw eigen omgeving met alle uitdagingen die u daar tegen komt en voor u van toepassing zijn. Maar ook een les in het bos, het winkelcentrum etc. behoort tot de mogelijkheden. Geen standaard oefeningen en standaard oplossingen, maar maatwerk!

 

Tarieven:

Les individueel 1 uur                                                 €   55,00

Lespakket van 5 individuele lessen                 € 250,00

In overleg is het eventueel ook mogelijk om in kleine groepjes van 2 of 3 honden te trainen. Neem hiervoor contact op met Belinda.

 

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, stuurt u een e-mail naar Belinda@hondentrainingaanhuis.nl, belt u naar 06 20885562 of vult u het contactformulier in.