Ik ben Belinda van der Pluijm en ik ben gediplomeerd Gedragstherapeut voor Honden en Kynologisch Instructeur. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij DogVision, een erkende opleiding op HBO niveau. Door het volgen van aanvullende opleidingen, workshops, seminars en congressen breid ik mijn kennis nog verder uit en blijf ik op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van het gedrag en training van honden. Ik ben als instructeur aangesloten bij O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding).

 

Ik heb jarenlange ervaring met het geven van puppycursus en hondentraining, zowel aan groepen als individuele cursisten. Hoewel ik ook altijd met veel enthousiasme en plezier aan groepen les geef, vind ik het op maat lesgeven aan een eigenaar en/of gezin het leukste om te doen. Deze lessen worden dan een mengeling van theorie en praktijk en zijn helemaal toegespitst op de wensen, huiselijke omgeving en mogelijkheden van de eigenaar en hond.

 

Mijn werkterrein ligt in een straal van ongeveer 25km rondom Amersfoort. Dit is inclusief ’t Gooi en de regio Eemland.

In overleg zijn, tegen meerprijs, ook lessen buiten mijn gebruikelijke werkterrein mogelijk.

 

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, stuurt u een e-mail naar Belinda@hondentrainingaanhuis.nl, belt u naar 06 20885562 of vult u het contactformulier in.